Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان حجت‌الاسلام نورعلی دیلم در نشست مجازی عصر شعر عاشورایی با حضور شاعران اهل تسنن و تشیع سراسر کشور اظهار کرد: زمانی که سنت پیامبر اکرم (ص) به دلیل ایجاد بدعت دچار انحراف شود وظیفه مسلمین این است که با امر به معروف و نهی از منکر از دین و اعتقادات دفاع کرده و دین مبین اسلام را احیا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در سال ۶۰ هجری وضعیتی پیش آمد که مردم جامعه از سنت پیامبر اکرم (ص) دور شدند و در این زمان امام حسین (ع) با قیام خود سبب احیا دین مبین اسلام شد.

رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور خاطرنشان کرد: بعد از قیام امام حسین (ع) حاکمان وقت اجازه سخنرانی ندادند و در این دوران خفقان شعرا و مداحان وارد میدان شد و با آثار خود قیام امام حسین (ع) را زنده نگه داشتند.

وی ادامه داد: در طول تاریخ شاعران شیعه و سنی با سرودن اشعار مختلف در وصف امام حسین (ع)، قیام این حضرت و درس‌ها و پیام‌های این قیام سبب احیا و زنده نگه داشتن آن شدند.

دیلم گفت: رمز وحدت بین مسلمین به ویژه در ایران اسلامی ابراز علاقه، ارادت و محبت شیعه و سنی به اهل بیت (ع) است.

وی بیان کرد: در استان گلستان و ترکمن صحرا، اشعار مختومقلی فراغی شاعر شهیر ترکمن در وصف اهل بیت (ع) و امام حسین (ع) یک سند ارزشمند و ماندگار در ابراز محبت اهل سنت به ائمه اطهار (ع) است.

* نقش شعر در نشان دادن ابعاد مختلف نهضت عاشورا بی‌بدیل است

معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در این نشست اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن ایام محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی، عصر شعر عاشورایی با حضور شاعران نامی اهل سنت و شیعه از سراسر کشور به صورت مجازی در سالن وفاق این مرکز برگزار شد.

علیرضا شابدین اظهار کرد: شاعران اهل تسنن و تشیع اشعار خود را که تلفیقی از شعر حماسی و عاشورایی بود در قالب غزل، مثنوی و شعر نو در وصف سرور شهیدان امام حسین(ع)، واقعه کربلا، دعا و توسل به امامان سرودند.

وی تصریح کرد: این عصر شعر عاشورایی با هدف ترویج فرهنگ عاشورا به ویژه نقش بی‌بدیل هنر شعر در نشان دادن ابعاد مختلف نهضت عاشورا، تقویت ویژگی‌های شعر حماسی و بصیرت‌افزایی برگزار شد.
انتهای پیام/2307

منبع: فارس

کلیدواژه: شیعه اهل سنت وحدت امام حسین امام حسین اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند

معصومه قاسمی قائم مقام رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور و فعال فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرارسیدن روز ملی خلیج‌فارس، گفت: رسانه‌ها باید در پاسداشت روز ملی خلیج‌فارس و تمدن این منطقه بزرگ که همواره مورد طمع قدرت‌های بین‌المللی بوده است به وحدت رویه برسند.

وی افزود: کشور کوچکی که بر روی نام خلیج‌فارس و جزایر آن ادعا دارد تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند به نوعی هم صدایی بین‌المللی ایجاد کند که اگر کنش رسانه‌ای ما هوشمندانه شود جلوی نقشه‌های آن‌ها گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: چه اشکالی دارد ما نیز برای موضوعات هویتی‌مان کار ویژه تعریف کنیم و رسانه‌هایمان را برای این مهم تقویت کنیم.

نایب رئیس خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: متأسفانه عمده کنش‌گری ما بر روی نام خلیج‌فارس منحصر در همین دهه نخست اردیبهشت ماه است در حالی که رقیب ما شبانه روز برای تعدی به خلیج‌فارس تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: ما هر سال ۳۶۵ روز فرصت داریم تا تمدن خلیج‌فارس را به مردم کشورمان و کشورهای دیگر معرفی کنیم؛ ظرفیت رسانه ملی و شبکه‌های استانی در این حوزه باید بالفعل شوند و امروز ما باید حداقل ۳۱ جشن خلیج‌فارس شناسی در ۳۱ مرکز استان می‌داشتیم اما متأسفانه این موضوع منحصر به کارهای نمادین در روز ملی خلیج‌فارس و در بین جمعی محدود شده است.

قاسمی اظهار داشت: پاسداشت خلیج‌فارس باید از جنبه مجازی و رسانه‌ای خارج شده و ملموس شود؛ توجه به تمدن خلیج‌فارس، احیا و حفظ ارزش‌های این تمدن و حفظ اکوسیستم تمدن خلیج‌فارس نیز باید به جد دنبال شود.

وی خاطرنشان‌کرد: لباس بومی مردمان خلیج‌فارس آثاری زنده در میراث فرهنگی این منطقه است اما متأسفانه شاهدیم که برخی کشورهای عربی به مالکیت این لباس فاخر دست درازی کرده و سعی در سرقت فرهنگی آن دارند.

سخنگوی خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: دست درازی به آثار هویتی منطقه خلیج‌فارس با رپرتاژ های سنگین در رسانه‌های بین‌المللی منتشر می‌شود تا برای مردم دنیا انگاره‌سازی‌های غلط شود.

قاسمی تاکید کرد: اگر ما در پاسداشت ارزش‌هایمان و داشته‌هایمان کوتاهی کنیم ارزش‌هایمان به یغما خواهد رفت و روزگاری خواهد رسید که باید تماشاچی باشیم که کشوری غریبه با تمدنمان برای خود ارزش افزوده خلق می‌کند.

کد خبر 6091055

دیگر خبرها

  • وحدت مسلمین از مهمترین رهاوردهای اجتماعی حج است
  • سفارت ایران حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را محکوم کرد
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است